Ne várja meg a kigyózó sorokat a gumis műhelyekben! Akciónk keretén belül, ha mind a négy gumiabroncsát gumiszervizünkben cserélteti le, akkor elvégezzük a következőt:

INGYENES TELJES KÖRŰ ÁTVIZSGÁLÁS

 

Gumicsere tartalma: gumicsere, centrírozás, szelep, súly.

 

Mikor cseréljük le a nyári gumit? 

7 Celsius fok alatt már erősen ajánlott a gumikat télire cserélni. A gumikba kevert szilikátoknak köszönhetően ez alatt a hőmérséklet alatt sem vesztik el tapadásukat. Téli gumiból a nyárinál eggyel kisebbet ajánlott választani, bizonyos kerékterhelésig, mély és porhóban jobban megkapaszkodik.

Amennyiben elmúlt a tél, és a hőmérséklet eléri a 7 fokot, mindenképp javasolt a nyári gumikat visszahelyezni, ugyanis a száraz és a nedves úton is sokkal jobb tapadást biztosít, így a fékút is jelentősen lerövidülhet egy veszélyes szituációban.

Az ajánlott nyomás 2,2 bar, bár ez típusonként eltérő lehet. Ennél kevesebb esetén összenyomódnak az oldalfalak, súrlódás miatt felforrósodik a gumi és tönkremegy, ráadásul az autó üzemanyagfogyasztása is megnő. 

 

További szolgáltatásaink:

  • Gumi tárolás - GUMIHOTEL: Ha nincs hova tenni a kerekeit vagy meg szeretné kímélni magát a szállítás kellemetlenségeitől... hagyja gumiabroncsát nálunk! Szakszerű komplett kerék vagy gumitárolás zárt, száraz raktárunkban, gumihotelünkben.  
  • Új gumik értékesítése, és jó állapotú használt abroncsok beszerzése megrendelésre. 

Új gumiabroncsait megrendelheti üzletünkben, vagy megvásárolhatja gumiabroncs webáruházunkban, a www.carimpexgumi.hu oldalon!

 

 

Az ingyenes teljes körű átvizsgálás tartalma a gumiabroncs csere mellé: 

  • Bontás nélküli átvizsgálás: ellenőrizzük a motor és a váltó állapotát, a kipufogórendszert, a hűtő-fűtő rendszert, a klímát, a szíjakat és az esetleges folyadékszivárgásokat megállapítjuk.
  • Karosszéria külső szemrevételezése: a karosszérián lévő hézagok, fényezés, a lámpák, szélvédők, ablakok, ablaktörlő lapátok, gumiabroncsok állapotának ellenőrzése. Az esetlegesen szükséges ablaktörlő lapátok cseréjét pedig el is végezzük.
  • Folyadékok ellenőrzése: motorolaj, fékfolyadék, fagyálló és szervóolaj szintjének és állapotának ellenőrzése. 
  • Futómű átvizsgálása: futómű teljes körű átvizsgálása (gömbfejek, kerékcsapágy, szilentek, lengéscsillapító, rugók, stabilizátor stb.). 
  • Fékrendszer ellenőrzése: fékbetétek, féktárcsák, fékcsövek és a kézifék állapotának vizsgálata. 
  • Elektromos átvizsgálás: világító berendezések szemrevételezése, az akkumulátor vizsgálata, illetve a generátor műszeres ellenőrzése. A kiégett izzókat cseréljük. *
 *
+36
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *