Igényelje meg Klubkártyáját, éljen a kedvezményekkel!

 

Fontos számunkra törzsvendégeink elégedettsége, ezért is kínáljuk részükre az ingyenesen és könnyedén megrendelhető hűségkártyánkat! 

Folyamatosan bővülő akcióinkon (pl. 10% alkatrész engedmény) túl rendszeres karbantartás folyamán, amennyiben egyre több időt tölt el nálunk aktív klubkártya tulajdonosként, akkor akár magánszemélyként 40-50% kedvezményt is elérhet alkatrész kínálatunkból! 

Nem csak az alkatrész árainkat, hanem a munkadíjainkat is Önre szabjuk! Munkadíj táblázatunkat az Önök kényelme érdekében hoztuk létre. A segítségével könnyedén ki tudják kalkulálni a gépjárművén szükséges javítások költségét. Amennyiben sűrűn jár hozzánk szervizeltetni, akár több járművel is, úgy további kedvezményeket is biztosítunk. 

Számunkra fontos az Ön biztonsága! Ezért minden egyes alkalommal mikor autója nálunk jár - legyen az a rendszeres téli-nyári karbantartás, az évi olajcsere, szűrők cseréje vagy műszaki vizsga - mi ingyenesen, teljes körűen átvizsgáljuk az egész gépjárművet, és a szükséges javításokra az Önökkel leegyeztetett alkatrészekkel ajánlatot is készítünk. 

Amennyiben érdeklődik aktuális akcióink iránt, több helyen is lehetősége van utánuk nézni. Például a közösségi oldalakon (Facebook), hírlevélben, szórólapunkon, weboldalunkon vagy személyesen a szervizünkben. Megéri nézni, ugyanis évszaktól függően változnak! 

Törzsvásárlói kedvezmény rendszerünk tájékoztató jellegű. *
 *
 *
 *
+36