MŰSZAKI VIZSGÁZTATÁS

Műszaki vizsga előtt érdemes gépjárműjét autószervizben átvizsgáltatni, hogy elkerülje az esetleges kellemetlenséget a rossz műszaki állapota miatt. Amennyiben az átvizsgálás elmarad és nem megfelelő állapotban kerül a gépjármű a vizsgapadra, úgy a sikertelen kísérlet után az ügyfél elveszti a vizsga díját, és további költségekkel és hosszas adminisztrációval fogja magát szembe találni. 

Amennyiben minket bíz meg a vizsgáztatással, akkor teljes körüen átvizsgáljuk és felkészítjük az autóját. Készséggel vállaljuk nem csak személy-, hanem kistehergépjárművek, furgonok műszaki vizsga előtti átvizsgálását és felkészítését. 

 

Ügyintézési és munka folyamat

Minden esetben előre bejelentett időpont szükséges! Könnyedén lefoglalhatja nálunk időpontját online felületünkön vagy telefonon. Nem szükséges aznapra beütemezni a vizsgát amikor lejár a forgalmi, ugyanis amennyiben a lejárta előtt kevesebb, mint 30 napon belül végzik el, úgy megkapja ugyanazzal a hónap és nap fordulóval a következő 2 évet a jármű (példa: ha 2020.01.01.-én jár le a forgalmi, de Ön már 2019.12.10.-én megcsináltatja a műszakit, akkor is megkapja a vizsgát 2022.01.01.-ig). Az előzetes bejelentkezést követően, cégünk minden esetben állapot felmérést végez gépjárműjén. Tájékoztatjuk Önt az esetleges hibákról, árajánlatot készítünk, és amennyiben az elfogadásra kerül a hibás alkatrészeket kicseréljük vagy megjavítjuk. A hibák kijavítása után pedig az autó megy a vizsgasorra sikeres vizsgát tenni. Abban az esetben, ha nem hosszadalmas a probléma megoldása az egész folyamat megtörténik 1 nap alatt. Reggel hozza és délutánra már kész is van!

 

MILYEN IRATOKAT KELL MAGAMMAL HOZNI?

Fontos, hogy ne jöjjön el otthonról üres kézzel. A magánszemélyek és a jogi személyek esetén különböző dokumentumok szükségesek, ezek nélkül a műszaki vizsgát nem lehet elvégezni. Tehát a következő iratok szükségesek:

A gépjárműhöz tartozó okmányok:
 • a jármű forgalmi engedélye, esetleg műszaki adatlapja
 • A kötelező felelősség biztosítás érvényességét igazoló irat:
  - a műszaki vizsga napján érvényes kötelező felelősség biztosítást igazoló csekk
  - vagy az átutalást igazoló banki kivonat
Magánszemély esetén:
 • a jármű forgalmi engedélyében illetve törzskönyvében szereplő tulajdonos, vagy az adásvételi szerződésben vevőként szereplő személy fényképes igazolványa (személyi igazolvány vagy vezetői engedély vagy útlevél), lakcím kártyája
Jogi személy esetében:
 • a cég (megrendelő) 60 napnál nem régebbi cégkivonata
 • a cég aláírási címpéldánya
 • a jármű forgalmi engedélye, esetleg műszaki adatlapja, vagy ha egyik sincs meg (elveszett, bevonták: okmányirodai adatlapja)
 • az aláírásra jogosult személy személyes okmányai (személyi igazolvány vagy vezetői engedély vagy útlevél és lakcím kártya)
 • amennyiben az aláírásra jogosult személy nincs a helyszinen, akkor szükséges egy hivatalos meghatalmazás

 

Foglaljon időpont műszaki vizsgára online vagy telefonon!Műszaki vizsgaGépjármű típusBruttó ár
Átvizsgálással és ügyintézési költséggelSzemélygépjármű33 000 Ft
Kishaszongépjármű36 000 Ft

 *
 *
+36
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *