AUTÓVILLAMOSSÁGI JAVÍTÁSOK

Akkumulátor

Az akkumulátor rendkívül fontos alkatrész, ugyanis az összes fogyasztó tőle veszi fel az áramot. Az elöregedéséből adódó kapacitáshiány, a gépjármű rendszerei műküdésében zavart okozhat, ezért szükséges a rendszeres ellenőrzése! Amennyiben Ön nem rendelkezik az ehhez szükséges műszerekkel, jöjjön szervizünkbe!

Figyeljünk oda rá, mert amennyiben nem indítjuk be az autót huzamosabb ideig (főleg télen), úgy az akkumulátor lemerülhet, és a jármű nem fog beindulni. Előfordulhat, hogy elég bebikázni, de lehetséges, hogy cserélni kell. 

 

Generátor

A feladata, hogy az akkumulátor töltöttségi szintjét fenttartsa. Működése szíjjal történik, amit ellenőrizni és időközönként cserélni kell, mert amennyiben elszakad, úgy a jármű mozgásképtelenné válhat! 

A műszerfalon lévő akkumulátor piktogram égve maradása jelzi a generátor hibás működését. Ekkor szükgséges ellenőriztetni szervizünkben!

 

Önindító

Az önindítja forgatja meg a lendkeréken keresztül a motort (indítja be). Hibás működését szakavatót fül számára egyértelmű hanghatás jelezheti, vagy egyszerűen a motor nem indul be.

 

Autódiagnosztika

Felgyulladt egy-két check lámpa a műszerfalon? A mai modern autók fedélzeti computerrel vannak felszerelve, amit diagnosztika műszerek segítségével tudunk kiolvasni. 

Négy diagnosztikai müszerrel rendelkezünk: gyári Mercedes diagnosztikai műszerrel, gyári BMW diagnosztikai műszerrel, gyári műszerrel, ami a Volkswagen csoporthoz tartozó gépjárművekhez (VW, Seat, Audi, Skoda, Audi) tartozik, illetve egy Bosch KTS 560 diagnosztikai műszerrel.

A motordiagnosztikáról bővebben olvashat, ha ide kattint.

 

Gépjármű izzók

Rendkívül fontos, hogy a gépjárművünkben található izzók mindig működőképesek legyenek! Azon felül, hogy balesetveszélyes a sötétben mozgó kivilágítatlan autó, a rendőr is megbünthethet érte minket. Műszaki vizsgán sem mehet át olyan autó, aminek nem égnek a világítótestei, ezért is érdemes hozzánk hozni előtte az autót, hogy tüzetesen átvizsgáljuk, és a kiégett izzókat kicseréljük.

Egyes izzók könnyen megközelíthető helyen vannak, míg mások nem. Ebben az esetben erősen javasolt szervizhez fordulni, ugyanis a szét-össze szerelés során lehetséges, hogy ki kell szedni a lámpatestet, a légszűrőházat, burkolatokat stb. Érdeklődjön ha kiégett az izzója, ugyanis zsabad helyeink függvényében akár azonnal is tudjuk fogadni!

Mindig az autónkba való izzókat hasznájuk! Amennyiben más típusút rakunk bele, lehetséges, hogy elvakítjuk a szembejövőt, vagy a túlfeszültségnek köszönhetően hamarabb kiég, mint ahogy kéne.

 

Szervizünk vállalja a további kisebb autóvillamosági problémák javítását. Javasoljuk, hogy amennyiben konkrét kérdése lenne a munkával kapcsolatban, kérjük keressen minket elérhetőségeink egyikén! Miután megismertük a problémát, készségesen válaszolunk rá.Elektromos javításSzerelésEgységBruttó árKlubkártyás ár
Fényszóró halogén izzó csere (H1, H4, H7)fényszóró kivétel nélkül- 3 800 Ft3 300 Ft
Fényszóró halogén izzó csere (H1, H4, H7)fényszóró kivétellel- 6 300 Ft5 700 Ft
Féklámpa izzó csere-- 1 500 Ft1 200 Ft
Rendszámtábla izzó csere--1 200 Ft 1 000 Ft
Akkumulátor csere (töltés méréssel)--7 620 Ft-tól7 000 Ft-tól
Biztosíték csere (hibamegállapítással)min 1 óra-12 700 Ft12 000 Ft
Hűtőventillátor cserekönnyű szerelhetőség-22 860 Ft21 000 Ft
Ablakmosó vízszivattyú csere--12 700 12 000 Ft
Gyújtógyertya csere-db2 540 Ft2 300 Ft
Gyújtótrafó csere-db12 700 Ft10 000 Ft
Izzítógyertya cserekönnyű megbontásdb 3 810 Ft3 400 Ft
Önindító cserekönnyű leszedhetőség-12 700 Ft12 000 Ft
Generátor cserekönnyű leszedhetőség-15 240 Ft14 000 Ft
Generátor szíj csere --6 350 Ft5 700 Ft

A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, típusonként eltérhetnek.


 *
 *
+36
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *