Volkswagen Szerviz

Volkswagen személy- és tehergépjárművek szervizelése, közel 30 éves tapasztalattal.

Gyári VW diagnosztikai berendezésünk, eszközeink, illetve naprakész szakmai tudásunk a Volkswagen-ek ismeretében garancia a minőségi autójavításhoz.

 

Az Ön Volkswagen szervize!

Autószervizünk alapítása, 1991 óta foglalkozunk Volkswagen személygépjárművek és haszongépjárművek javításával. Akkori Szakembereink azóta is velünk vannak, így kellő tapasztalattal bírunk a Volkswagenek szervizelésében. A tapasztalatunk mellett folyamatosan Volkswagen specifikus képzéseken veszünk részt, melyek elengedhetetelenek a Volkswagenek szakszerű szereléséhez, karbantartásához.

 

 

 

 

 

 

 

 

Magas szintű szaktudásunkkal szervizünkben vállaljuk korosabb és fiatalabb Volkswagen személy- és haszongépjárművek motor-, fék-, futómű-, hűtő-fűtő-, kipufogó rendszerének javítását, időszakos szervizelését (példa: olajcsere, gyertya csere, fékolaj csere stb.), műszaki vizsgáztatását. A szükséges javításokat rendkívül gyorsan, és magas minőségen végezzük el, ezért nem kell sokáig nélkülöznie Volkswagenét. Munkánkat a gyári utasításoknak megfelelően kizárólag az előírt minősítésű és a szükséges specifikációkkal rendelkező alkatrészekkel és folyadékokkal végezzük. 

A gyári technológiák megléte elengedhetetlen a Volkswagenek szakszerű szervizeléséhez. Volkswagen szervizünk rendelkezik gyári VW diagnosztikai műszerrel (VAG-COM), és a különböző javításokhoz szükséges gyári, speciális célszerszámokkal. 

 

Volkswagen Transporter haszonjármű szakszerviz

Specifikusan a Volkswagen Transporterek szervizelésével foglalkoztunk a 90-es évek közepén, és azóta is a típus szakértői vagyunk. A szaktudásunk a gyári képzéseknek és a tapasztalatunknak köszönhetően azóta csak nőtt. Büszkén valljuk, hogy az összes Transporter (T1, T2, T3, T4, T5, T6) esetlegesen felmerülő meghibásodását és karbantartását szakszerűen, közel 30 éves tapasztalatunkkal, gyári VW technológiákkal és javítási eljárásokkal meg tudjuk oldani. A szervizelést gyorsan elvégezzük, Volkswagen Transporter haszonjárműve rövid időn belül újból Önnél lesz!

 

 

Miért minket válasszon?

  • Kedvező árak
  • Megbízható, gyors, garanciális munkavégzés
  • Rövid határidővel fogadjuk Önt
  • Az Ügyféllel közösen választjuk ki a számára megfelelő alkatrészeket
  • A felmerülő problémákat és javításokat hétköznapi nyelven magyarázzuk el
  • Minden javítás munkalapon dokumentált
  • Családias, baráti légkör
  • Megvárható gyorsjavítások
  • Kényelmes, légkondícionált ügyfélváró
  • Szervizünk Volkswagen célszerszámokkal, modern eszközökkel felszerelt

 

A célunk az, hogy minden Ügyfelünk elégedetten távozzon szervizünkből, ezért minden autót úgy szervizelünk, mintha a sajátunk lenne. *
 *
+36
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *